O nama

Rasadnik “Green In“ osnovan je 2006. godine i bavi se prevashodno rasadničarskom proizvodnjom ukrasnih sadnica, projektovanjem i inženjeringom u hortikulturi i ugradnjom automatskih sistema za navodnjavanje.

Izložbeno-prodajni deo rasadnika nalazi se u Rumenci, 7 km od Novog Sad gde se u ponudi nalazi preko 200 razlih vrst četinara, lišćara, ukrasnog šiblja, perena, puzavica, oblikovanih i kalemljenih formi.

Proizvodno-prodajni deo rasadnika nalazi se u Čelarevu, na Novosadskom putu prema Bačkoj Palanci, gde se godišnje proizvede 40.000 komada ukrasnog siblja, repromaterijala lišćara i četinara.

Pored proizvodnje poseban pažnju poklanjamo uređenju i održavanju zelenih površina, i klijentima pružamo kompletnu uslugu kada je uređenje dvorišta u pitanju, od projektovanja, fotoprezentacije, do samog izvođenja radova.

Poslednjih godina posebana akcenat stavljamo na ugradnju automatskih sistema za navodnjavanje, kao neophodno, obzirom na visoke letnje temperature.

Skako novo dvorište za nas je novi izazov, gde se trudimo da svojim idejama i radom u potpunosti zadovoljimo očekivanja naših klijenata.

Rumenka

Čelarevo